Bekendste voetbal presentatoren van Nederland

In Nederland kennen we veel voetbal presentatoren. Er zijn er een aantal die bij de NOS presenteren. Maar welke voetbal presentatoren van Nederland zijn nu echt bekend? Als we terug gaan in de tijd dan gaan we terug naar 5 april 1959 toen is Sport in beeld opgericht met Jan Cottaar en Bob Spaak. Het was een samenwerking tussen programma’s als de AVRO, KRO en de VARA. Tot 1966 hield het deze naam en daarna is het tot 1989 NTS Sport gaan heten. Het ging toen verder onder de naam huidige naam. Er zijn hier veel samenvattingen van sportwedstrijden te zien. Ook de Nederlandse Eredivisie. In 2009 bestond Studio Sport in totaal 50 jaar.

Eens in de zoveel tijd komen er nieuwe presentatoren bij, dit is bij alle tv programma’s. In de voetbalwereld zijn er een paar grote naam van mensen die voetbal presentator zijn en zij doen het goed. Als je een voetbalwedstrijd hebt gezien dan hoor je regelmatig dezelfde stem. Het wordt vaak door dezelfde presentator gepresenteerd, dit zorgt er voor dat mensen een bekende stem horen en deze presentator kent het verleden van veel spelers en wedstrijden en hier wordt dan tijdens wedstrijden vaak ook naar terug gekoppeld. Je krijgt er gratis een beetje voetbal geschiedenis bij. Luister maar eens naar een wedstrijd en het zal je vanzelf opvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>